HotBath

HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat geschikt voor bad/douche zonder uitloop HBCB7071 Mat zwart

Adviesprijs €1.074,00
€895,00 incl. BTW
Uw voordeel: €179,00
Artikelcode: CX7071EXTBL
Op voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stijlvol, luxe en trendy: HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat in mat zwart

Toevoegingen zoals het HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat in mat zwart maken van jouw badkamer of keuken een stijlvolle, luxe en trendy ruimte. Deze populaire finish, die perfect past bij minimalistische of trendy ontwerpen, transformeert elke ruimte in een boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart maak je een statement en geef je een boost aan je interieur.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

HotBath, een Nederlandse producent van sanitair, streeft naar hoogwaardige kwaliteit. Daarom is het Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat volledig in Italië geproduceerd, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De productie wordt uitgevoerd door gerenommeerde fabrikanten met jarenlange ervaring in fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen.

De HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat is ontwikkeld met unieke systemen om duurzaamheid, energiebesparing en dagelijks gebruiksgemak te garanderen. Met een garantie van 5 jaar, conform de garantievoorwaarden van HotBath, ben je verzekerd van een hoogwaardig product.

Voor exclusieve verkrijgbaarheid

Alle HotBath producten, waaronder het Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat, worden exclusief verkocht via sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Zo ben je verzekerd van deskundig advies en een uitstekende service bij jouw aankoop. Kies voor HotBath en creëer een badkamer of keuken die stijl en luxe uitstraalt.