Best-Design Project 1/4 ronde douchecabine 80x80x190cm glas 5mm

Adviesprijs €438,00
€362,00 incl. BTW
Uw voordeel: €76,00
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Haal luxe en comfort in huis met de Best-Design Project 1/4 ronde douchecabine

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw badkamer? Dan is de Best-Design Project 1/4 ronde douchecabine precies wat u nodig heeft. Met een afmeting van 80x80 cm en een hoogte van 190 cm, past deze douchecabine perfect in elke badkamer. Laat u inspireren door het moderne design en geniet van een ontspannen douche-ervaring.

Veiligheid gegarandeerd met 5 mm dik veiligheidsglas

  • De Best-Design Project douchecabine is gemaakt van hoogwaardig 5 mm dik veiligheidsglas, waardoor uw veiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft. U kunt met een gerust hart genieten van uw douche-ervaring, wetende dat deze douchecabine duurzaam en veilig is.

Deskundig advies in onze showrooms

Bij Badkamervoorjou staan wij altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies. Bezoek één van onze showrooms en laat u informeren over de mogelijkheden van de Best-Design Project douchecabine. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het perfecte model voor uw badkamer. Kom langs en ervaar zelf de luxe en comfort van de Best-Design Project douchecabine.