HotBath

HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Verouderd Messing CB023AB

Adviesprijs €450,00
€375,00 incl. BTW
Uw voordeel: €75,00
Artikelcode: CB023AB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Overtuigende Productbeschrijving: HotBath Cobber Wastafelmengkraan

Geef uw badkamer een vleugje elegantie en stijl met de HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats. Deze kraan is voorzien van een unieke kleur, Verouderd Messing (AB), die direct de aandacht trekt en een statement maakt in uw badkamer.

Een Verbluffende Uitstraling met Verouderd Messing

Verouderd messing is een klasse apart. Deze natuurlijke en met zorg aangebrachte finish geeft de kraan een verouderde uitstraling die direct in het oog springt. Het materiaal is op een speciale manier bewerkt, waardoor het een uniek en authentiek karakter krijgt.

De veroudering draagt bij aan de allure van deze kleur en zorgt ervoor dat de kraan er alleen maar mooier op wordt naarmate de tijd verstrijkt. Water, lucht, verzorgingsproducten en zelfs dagelijkse aanrakingen hebben allemaal een positieve invloed op het materiaal, waardoor het een prachtige patina ontwikkelt.

Let op: Het verouderde patina is onomkeerbaar en industrieel aangebracht, waardoor het elk exemplaar van deze kraan uniek maakt. Het geeft de kraan een karakteristieke uitstraling die niemand kan weerstaan.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Naast de opvallende kleur en uitstraling, is de HotBath Cobber Wastafelmengkraan ook voorzien van hoogwaardig vakmanschap en materialen. De kraan is gemaakt van duurzaam messing, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties. U kunt erop vertrouwen dat deze kraan jarenlang mee zal gaan.

De dubbel gats uitvoering van deze wastafelmengkraan biedt extra gebruiksgemak en flexibiliteit. U kunt de watertemperatuur eenvoudig regelen met behulp van de twee aparte hendels. Zo kunt u genieten van een comfortabele en luxe ervaring in uw eigen badkamer.

Maak van uw badkamer een prachtig en functioneel toevluchtsoord met de HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Verouderd Messing (AB). Voeg direct een vleugje klasse toe aan uw wastafel en geniet van de verbluffende uitstraling en duurzame prestaties van deze kraan.