HotBath

HotBath Gal Wastafelmengkraan Draaibare uitloop Chroom GL004CR

Adviesprijs €335,00
€285,00 incl. BTW
Uw voordeel: €50,00
Artikelcode: GL004CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Wastafelmengkraan Draaibare uitloop Chroom GL004CR

Een tijdloze kraan met een elegante uitstraling

De HotBath Gal Wastafelmengkraan in de kleur Chroom (CR) brengt een vleugje elegantie en verfijning in elke badkamer. De chroomafwerking zorgt voor een sublieme glans, waardoor deze kraan een opvallend en levendig accent toevoegt aan je wastafel. Het tijdloze karakter van de kleur maakt het perfect geschikt voor elke interieurstijl.

  • Stijlvolle kraan met een tijdloos ontwerp
  • Opvallende en levendige afwerking in chroom
  • Past perfect bij andere materialen en zorgt voor spannende contrasten

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Naast zijn esthetische waarde, staat de HotBath Gal Wastafelmengkraan ook bekend om zijn duurzaamheid en onverwoestbaar karakter. De chroomafwerking behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd, en blijft jarenlang glanzen als nieuw. Hierdoor is deze kraan een waardevolle toevoeging aan je badkamer die lang meegaat.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Niet alleen is de HotBath Gal Wastafelmengkraan van hoge kwaliteit, maar het is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. De draaibare uitloop zorgt voor extra gemak en flexibiliteit tijdens het gebruik. Met een soepele bediening is het regelen van de watertemperatuur en -stroming een fluitje van een cent.

Met de HotBath Gal Wastafelmengkraan in Chroom (CR) haal je niet alleen een prachtig stukje design in huis, maar ook een duurzame en gebruiksvriendelijke kraan die je wastafel naar een hoger niveau tilt. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid en functionaliteit van deze kraan!