HotBath

HotBath Gal Wastafelmengkraan zonder waste Chroom GL003CR

Adviesprijs €200,00
€170,00 incl. BTW
Uw voordeel: €30,00
Artikelcode: GL003CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Verfijnde en elegante uitstraling

De HotBath Gal Wastafelmengkraan zonder waste in de kleur Chroom (CR) heeft een verfijnde en elegante uitstraling. De chroom finish geeft deze kraan een sublieme glans, waardoor deze een opvallend en levendig accent toevoegt aan elke keuken, badkamer of toilet. De kraan heeft een tijdloos karakter dat perfect in vrijwel elke interieurstijl past.

Eenvoudig te combineren

Chroom is een veelzijdige kleur die zich moeiteloos laat combineren met andere materialen, waardoor spannende contrasten ontstaan. Of je nu kiest voor een moderne, klassieke of minimalistische stijl, de chroom finish geeft altijd een prachtig effect. Het zorgt voor een harmonieuze uitstraling die je interieur naar een hoger niveau tilt.

Onverwoestbare kwaliteit

De chroom finish van deze wastafelmengkraan staat bekend om zijn duurzaamheid en onverwoestbare karakter. Zelfs na verloop van tijd behoudt de kraan zijn bijzondere uiterlijk en blijft hij er als nieuw uitzien. Met deze kraan haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je badkamer, maar ook een product van hoge kwaliteit in huis waar je jarenlang van kunt genieten.