Brauer

Brauer Copper Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €941,00
€784,00 incl. BTW
Uw voordeel: €157,00
Artikelcode: 5-GK-088
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - PVD - geborsteld koper

De Brauer Copper Edition inbouwthermostaat geeft jouw badkamer een moderne uitstraling. Met zijn strak vormgegeven design is het eenvoudig om de watertemperatuur naar wens in te stellen. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en afgewerkt in een prachtige koperen kleur. Combineer deze inbouwthermostaat met andere koperen elementen van Brauer en creëer zo jouw eigen unieke badkamerstijl.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. De kraan is voorzien van een unieke greep, waardoor je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig kunt bedienen. Het water blijft altijd op de door jou ingestelde temperatuur, wat zorgt voor een aangename douche-ervaring. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Copper Edition douchekraan is een echte eyecatcher in jouw badkamer. Bovendien is deze kraan voorzien van een duurzame, milieuvriendelijke en sterke PVD-coating. Deze coating beschermt de kraan tegen slijtage en corrosie, waardoor het materiaal en de kleur extra lang behouden blijven. De dunne laag zorgt ervoor dat de kraan er altijd prachtig uitziet.

Onderhoud

Om jouw douchekraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner wordt afgeraden. Op deze manier behoud je de glans en kwaliteit van de kraan.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Copper Edition inbouwthermostaat haal je niet alleen een functionele douchekraan in huis, maar ook een stijlvol en duurzaam product dat jouw badkamer naar een hoger niveau tilt.