Brauer

Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €941,00
€784,00 incl. BTW
Uw voordeel: €157,00
Artikelcode: 5-NG-088
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - PVD - geborsteld RVS

Maak je badkamer compleet met de stijlvolle Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat. Deze moderne douchekraan zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar biedt ook gebruiksgemak en comfort. Vertrouw op de kwaliteit en duurzaamheid van Brauer.

Strak en eigentijds ontwerp

De Brushed Edition inbouwthermostaat heeft een tijdloos ontwerp met drie gladde knoppen, die eenvoudig te bedienen zijn. De geborsteld RVS-kleur geeft een moderne uitstraling aan je badkamer en past perfect bij andere elementen in geborsteld RVS van Brauer.

Veilig en comfortabel douchen

Deze thermostatische douchekraan zorgt voor een comfortabele en veilige douche-ervaring. Met de unieke greep kun je de watertemperatuur nauwkeurig regelen, terwijl de temperatuurbegrenzer extra veiligheid biedt voor jou en je gezin. Je kunt altijd genieten van water op de door jou ingestelde temperatuur.

Duurzame PVD-coating

De Brauer Brushed Edition douchekraan is voorzien van een hoogwaardige PVD-coating. Deze coating is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie. Hierdoor blijft de kraan langdurig mooi en behoudt de kleur zijn intensiteit.

Onderhoudstips

Om de douchekraan in optimale conditie te houden, raden wij aan om na gebruik het product droog te vegen met een zachte doek. Voor reguliere reiniging adviseren wij het gebruik van milde zeep en vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zoals chloor of alcohol.

Specificaties:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Voorzien van PVD-coating

Met de Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat geniet je niet alleen van een fraai design, maar ook van comfort en duurzaamheid. Maak je badkamer compleet met deze hoogwaardige douchekraan van Brauer.