Brauer

Brauer Chrome Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 carving knoppen - chroom

Adviesprijs €646,00
€538,00 incl. BTW
Uw voordeel: €108,00
Artikelcode: 5-CE-089
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 carving knoppen - chroom

De Chrome Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer is een tijdloze douchekraan die perfect past bij vrijwel elke badkamerstijl. Met deze strak vormgegeven douchekraan kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Chrome Carving biedt een complete collectie chromen badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels van deze Chrome Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon, wat de kraan een stoer karakter geeft.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. De kraan is voorzien van een unieke greep, waardoor je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig kunt bedienen. Het water blijft dankzij de thermostatische functie altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water verspilt. Als je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in een neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler start en energie verbruikt. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet direct geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je bij aan het milieu.

Onderhoudstips

Om de douchekraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Chrome Carving inbouwthermostaat geniet je van een tijdloos design, hoogwaardige kwaliteit en comfort tijdens het douchen. Bestel nu en creëer een luxe douche-ervaring in jouw badkamer!