Brauer

Brauer Copper Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €863,00
€719,00 incl. BTW
Uw voordeel: €144,00
Artikelcode: 5-GK-092
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld koper

De Copper Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer geeft een moderne uitstraling aan jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven douchekraan kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Copper Carving is een complete collectie koperen badkamerkranen met een stoer karakter. De bedieningshendels van deze Copper Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon, wat de kraan een robuuste uitstraling geeft.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Dankzij de unieke greep kun je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig bedienen. Het water blijft altijd op de door jou ingestelde temperatuur dankzij de thermostatische functie. Bovendien biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Copper Carving douchekraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Deze kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating. De PVD-coating is milieuvriendelijk en zorgt voor een sterke kleurlaag die uitstekend bestand is tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de kleur, waardoor de kraan langdurig mooi blijft.

Onderhoud

Om de douchekraan in optimale conditie te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij om het product wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner wordt afgeraden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Copper Carving inbouwthermostaat. Deze kraan combineert functionaliteit met een stoer en eigentijds design. Dankzij de hoogwaardige PVD-coating is de kraan duurzaam en bestand tegen slijtage. Geniet van een comfortabele en veilige douche-ervaring met deze hoogwaardige inbouwkraan. De kraan wordt geleverd inclusief inbouwdeel voor een eenvoudige installatie. Volg de onderhoudsinstructies om de kraan in optimale conditie te houden. Kies voor koper en geef jouw badkamer een unieke uitstraling!