Brauer

Brauer Copper Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €513,00
€427,00 incl. BTW
Uw voordeel: €86,00
Artikelcode: 5-GK-090
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - PVD - geborsteld koper

De Brauer Copper Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer zorgt voor een moderne look in jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven douchekraan is de watertemperatuur eenvoudig te bedienen. Brauer Copper Carving is een complete collectie koperen badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels van deze Copper Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kraan een stoer karakter.

Veilig en comfortabel

Deze luxe inbouw douchethermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. Met de thermostaat stel je daarnaast gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin!

PVD-coating

De Brauer Copper Carving douchekraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze douchekraan voorzien van PVD-coating. Dit is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De PVD-afwerking is uitstekend bestendig tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven!

Onderhoud

Natuurlijk wil je de douchekraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Copper Carving inbouwthermostaat haal je een stoere en functionele kraan in huis. Het reliëf patroon op de bedieningshendel geeft de kraan een uniek karakter. Geniet van een moderne uitstraling en een duurzaam product met de PVD-coating. Houd de douchekraan mooi door regelmatig onderhoud volgens onze aanbevelingen. Montage is eenvoudig en de temperatuurbegrenzing zorgt voor extra veiligheid. Kies voor stijl en kwaliteit met Brauer!