Brauer

Brauer Copper Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €809,00
€674,00 incl. BTW
Uw voordeel: €135,00
Artikelcode: 5-GK-5100
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - PVD - geborsteld koper

De Copper Edition inbouwthermostaat van het merk Brauer geeft jouw badkamer een moderne uitstraling. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat is het eenvoudig om de watertemperatuur naar wens in te stellen. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een prachtige geborsteld koperen afwerking. Combineer deze inbouwthermostaat met andere koperen elementen van Brauer om een badkamer te creëren die perfect bij jouw stijl past.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. De kraan is voorzien van een unieke greep waarmee je de watertemperatuur comfortabel en nauwkeurig kunt regelen. Dankzij de thermostatische functie blijft het water altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Bovendien biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Copper Edition douchekraan is een ware eyecatcher in jouw badkamer. Deze kraan is voorzien van een duurzame en milieuvriendelijke PVD-coating. Deze coatinglaag is sterk en bestendig tegen slijtage en corrosie. Het zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur van de kraan extra lang beschermd blijven. Geniet dus langdurig van de prachtige uitstraling van jouw douchekraan.

Onderhoud

Om de douchekraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep. Gebruik daarbij nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Copper Edition inbouwthermostaat geniet je van een moderne uitstraling, hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak. Creëer jouw ideale douche-ervaring met deze prachtige douchekraan.