Brauer

Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €513,00
€427,00 incl. BTW
Uw voordeel: €86,00
Artikelcode: 5-GM-090
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - PVD - geborsteld gunmetal

De Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat geeft jouw badkamer een moderne uitstraling. Met deze strak vormgegeven douchekraan is het eenvoudig om de watertemperatuur naar wens in te stellen. De Gunmetal Carving collectie van Brauer biedt een complete lijn van gunmetal badkamerkranen met een robuuste twist. De reliëf patroon bedieningshendel geeft deze kraan een stoer karakter.

Veilig en comfortabel

Deze luxe inbouw douchethermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Bovendien is de kraan voorzien van een temperatuurbegrenzing die ervoor zorgt dat het water niet warmer wordt dan 38 graden. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Carving douchekraan is een echte blikvanger in jouw badkamer. Dankzij de PVD-coating heeft de kraan een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De PVD-afwerking beschermt de kraan tegen slijtage en corrosie, waardoor de kleur en het materiaal langdurig mooi blijven.

Onderhoudstips

Om de douchekraan in optimale staat te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat geniet je van een moderne uitstraling en hoogwaardige kwaliteit in jouw badkamer. Kies voor deze unieke douchekraan en ervaar ultiem comfort tijdens het douchen.