Brauer

Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €863,00
€719,00 incl. BTW
Uw voordeel: €144,00
Artikelcode: 5-GM-092
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 carving knoppen - PVD - geborsteld gunmetal

De Gunmetal Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer zorgt voor een moderne uitstraling in jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Gunmetal Carving is een complete collectie gunmetal badkamerkranen met een stoer karakter. De bedieningshendels van deze Gunmetal Carving kraan hebben een reliëf patroon, waardoor ze extra grip bieden en de kraan een robuuste uitstraling geven.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. De kraan is voorzien van een unieke greep waarmee je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig kunt bedienen. Dankzij de thermostatische functie blijft het water altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Bovendien biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Carving douchekraan is een echte eyecatcher in jouw badkamer. Deze kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze milieuvriendelijke en sterke kleurlaag beschermt de kraan tegen slijtage en corrosie. De dunne PVD-afwerking zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur extra lang beschermd blijven, waardoor de kraan er langdurig prachtig uitziet.

Onderhoud

Om de douchekraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij om het product wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner wordt afgeraden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat. Deze kraan combineert stijl met functionaliteit, dankzij het strakke design, de thermostatische functie en de PVD-coating. Geniet van een comfortabele en veilige douche-ervaring met deze hoogwaardige inbouwkraan. Onderhoud is eenvoudig, zodat je lang kunt genieten van de prachtige gunmetal kleur. Haal het beste uit jouw badkamer met Brauer!