Brauer

Brauer Black Carving inbouw douchethermostaat - inbouwdeel - 3 carving knoppen - mat zwart

Adviesprijs €909,00
€757,00 incl. BTW
Uw voordeel: €152,00
Artikelcode: 5-S-089
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving inbouw douchethermostaat - inbouwdeel - 3 carving knoppen - mat zwart

De Black Carving inbouwthermostaat zorgt voor een moderne look in jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat regel je eenvoudig de watertemperatuur. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een stoere twist! De bedieningshendels van deze Black Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kraan een robuust karakter.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de gekleurde laag zeer goed aan het metaal en is deze gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn Brauer Black Carving producten minder vatbaar voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Dankzij de unieke greep bedien je de kraan comfortabel en nauwkeurig. Het water blijft altijd op de door jou ingestelde temperatuur, dankzij de thermostatische functie. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

Onderhoud

Om de douchekraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Black Carving inbouw douchethermostaat. Deze moderne douchekraan combineert stijl, kwaliteit en functionaliteit. De mat zwarte afwerking, robuuste bedieningshendels en veilige thermostatische functie maken deze kraan een perfecte keuze voor jouw badkamer!