Brauer

Brauer Black Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - mat zwart

Adviesprijs €742,00
€618,00 incl. BTW
Uw voordeel: €124,00
Artikelcode: 5-S-5100
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - mat zwart

De Brauer Black Edition inbouwthermostaat geeft een moderne uitstraling aan jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat is het eenvoudig om de watertemperatuur te regelen. De kraan is gemaakt van messing en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur. Combineer deze inbouwthermostaat met andere zwarte elementen van Brauer om jouw badkamer een unieke uitstraling te geven.

Kwaliteit

De Brauer Black Edition producten ondergaan een speciaal elektroforese proces. Hierbij wordt de mat zwarte kleur elektrisch geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de kleurlaag uitstekend hecht aan het metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black Edition assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of gepoedercoate producten. Bovendien zijn Brauer Black Edition producten minder gevoelig voor vet, waardoor je minder snel last hebt van vlekken of vingerafdrukken.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt voor een comfortabele en veilige douche-ervaring. De inbouwthermostaat is eenvoudig te bedienen, waarbij je met de onderste knop de gewenste temperatuur instelt. Met de bovenste knop bepaal je de gewenste douchestand en schakel je moeiteloos tussen de hoofd- en handdouche. Dankzij de thermostatische functie blijft het water altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

Onderhoud

Om de inbouwthermostaat zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Black Edition inbouwthermostaat geniet je van een moderne uitstraling, hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak. Creëer jouw ideale douche-ervaring met deze stijlvolle douchekraan.