Brauer

Brauer Black Carving douchethermostaat inbouw - inbouwdeel - 2 carving knoppen - mat zwart

Adviesprijs €796,00
€663,00 incl. BTW
Uw voordeel: €133,00
Artikelcode: 5-S-092
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving douchethermostaat inbouw - inbouwdeel - 2 carving knoppen - mat zwart

De Black Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer geeft een moderne uitstraling aan jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een stoere twist! De bedieningshendels van deze Black Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon, wat de kraan een robuust karakter geeft.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de kleurlaag zeer goed aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black Carving assortiment is gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn Brauer Black Carving producten minder vatbaar voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Met de onderste knop van de inbouwthermostaat stel je eenvoudig de gewenste watertemperatuur in. Met de bovenste knop bepaal je de gewenste douchestand en kun je schakelen tussen hoofd- en handdouche. Het water blijft dankzij deze thermostatische douchekraan altijd op de door jou ingestelde temperatuur. De temperatuurbegrenzer biedt extra veiligheid voor jou en je gezin.

Onderhoud

Om de inbouwthermostaat zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Black Carving douchethermostaat inbouw. Deze kraan combineert een strak design met hoogwaardige kwaliteit. Met de twee carving knoppen kun je moeiteloos de watertemperatuur en douchestand aanpassen. De mat zwarte kleur en reliëf patroon op de hendels geven de kraan een stoere uitstraling. De inbouwthermostaat wordt geleverd inclusief inbouwdeel en biedt een veilige en comfortabele douche-ervaring. Bestel nu en geniet van een luxueuze badkamer!