Brauer

Brauer Black Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - mat zwart

Adviesprijs €438,00
€365,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: 5-S-018RR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - mat zwart

De Brauer Black Edition inbouwthermostaat is de perfecte keuze voor een minimalistische en moderne uitstraling in jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat regel je eenvoudig de watertemperatuur. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en afgewerkt in een stijlvolle zwarte kleur. Combineer deze inbouwthermostaat met andere zwarte elementen van Brauer om een unieke badkamerstijl te creëren.

Temperatuurcontrole en veiligheid

Dankzij de temperatuurbegrenzing hoef je je geen zorgen te maken over te heet water. De thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur niet hoger wordt dan 38-40 graden Celsius, waardoor je comfortabel en veilig kunt douchen. Met de gladde knop bedien je moeiteloos de watertemperatuur naar jouw wens.

Brauer Black Edition: Duurzaam en krasbestendig

De Brauer Black Edition producten worden behandeld met een speciaal elektroforese proces. Hierdoor hecht de mat zwarte kleur zich optimaal aan het metaal, waardoor de coating gladder, vlakker en sterker is dan bij gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn Brauer Black Edition producten minder gevoelig voor vlekken, vingerafdrukken en beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat je douchekraan er langdurig als nieuw uitziet.

Onderhoudstips

Om je douchekraan in optimale conditie te houden, raden wij aan om dagelijks na gebruik het product droog te vegen met een zachte doek. Wekelijks reinigen met zachte zeep is voldoende om de kraan schoon te houden. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de coating kunnen beschadigen.

Specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Inclusief inbouwdeel
  • Thermostatisch
  • Materiaal: Messing
  • Waterbesparend

Brauer biedt een ruim assortiment sanitair producten, waaronder de Black Edition inbouwthermostaat. Met een prachtig design, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Kies voor de Brauer Black Edition inbouwthermostaat en geniet van stijl, comfort en duurzaamheid in je badkamer.