Brauer

Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - chroom

€258,50 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-018RR

Korte beschrijving

Creëer de perfecte douchetemperatuur met de Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat, inclusief inbouwdeel, 1 gladde knop en chroomafwerking.
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - chroom

De Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat is een tijdloze toevoeging aan jouw badkamer en past bij vrijwel elke badkamerstijl. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat is de watertemperatuur eenvoudig te bedienen. De kraan is gemaakt van messing en afgewerkt in een elegante chroomkleur. Combineer deze inbouwthermostaat met andere chromen elementen van Brauer om jouw badkamer een persoonlijke touch te geven.

Brauer inbouw douchethermostaat

Deze luxe inbouw douchethermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Monteer de kraan eenvoudig in de wand, zodat alles netjes is weggewerkt. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water verspilt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler worden gestart en energie verbruiken. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet direct geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een positieve bijdrage aan het milieu.

Onderhoud

Om de douchekraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat geniet je van een prachtig vormgegeven kraan met eenvoudige bediening en extra veiligheidsvoorzieningen. Creëer jouw ideale douche-ervaring met deze hoogwaardige douchekraan.