Brauer

Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - chroom

€483,20 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-088

Korte beschrijving

Voeg een vleugje elegantie toe aan je badkamer met de Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat, inclusief inbouwdeel, 3 gladde knoppen en chroomafwerking.
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - chroom

De Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat is een tijdloze toevoeging aan jouw badkamer. Met zijn strakke vormgeving is het eenvoudig om de watertemperatuur naar wens in te stellen. Deze inbouwthermostaat is gemaakt van messing en afgewerkt in een elegante chroomkleur. Combineer deze kraan met andere chromen elementen van Brauer voor een badkamer die past bij jouw persoonlijke stijl.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt voor een comfortabele en veilige douche-ervaring. Dankzij de unieke greep is het eenvoudig om de kraan nauwkeurig te bedienen. Het water blijft altijd op de door jou ingestelde temperatuur, dankzij de thermostatische functie. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

De Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water verspilt. Bij het openen van de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie, krijg je direct koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik door de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Het Coldstart-mechanisme voorkomt dat de boiler direct wordt geactiveerd, waardoor je energie bespaart en een positieve bijdrage levert aan het milieu. Met de Brauer kranen bespaar je geld en draag je je steentje bij aan duurzaamheid.

Onderhoud

Om de douchekraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik droog te maken met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kraan kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat voeg je niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan jouw badkamer. Geniet van een veilige en comfortabele douche-ervaring met deze hoogwaardige douchekraan.