Brauer

Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - chroom

€505,70 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-5100

Korte beschrijving

Ervaar ultiem comfort en stijl met de Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat. Het inbouwdeel bevat 2 gladde knoppen en heeft een elegante chroomafwerking.
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - chroom

De Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat van het merk Brauer is tijdloos en past bij vrijwel elke badkamerstijl. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat is de watertemperatuur eenvoudig te bedienen. De kraan is van messing en afgewerkt in chroom. In combinatie met andere chromen elementen van Brauer creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Doordat de kraan voorzien is van een unieke greep, kun je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig bedienen. Het water blijft dankzij deze thermostatische douchekraan altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Bij het openen van de kraan in neutrale of licht afwijkende positie krijg je nog steeds koud water, terwijl standaard kranen in neutrale positie gemengd water leveren en daardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler activeren en energie verbruiken. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt en geld bespaart, terwijl je ook bijdraagt aan het milieu.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de douchekraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

De Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat met 2 gladde knoppen biedt niet alleen een tijdloos design, maar ook gemak en veiligheid. Bedien de watertemperatuur eenvoudig en nauwkeurig, terwijl de temperatuurbegrenzing extra bescherming biedt. Het energiezuinige Coldstart-mechanisme zorgt voor efficiënt watergebruik en besparing op je energiekosten. Onderhoud de kraan regelmatig volgens onze aanbevelingen voor een langdurig mooie uitstraling. Creëer de perfecte badkamerstijl met de Brauer Chrome Edition inbouwthermostaat!