Brauer

Brauer Chrome Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - - chroom

Adviesprijs €340,00
€284,00 incl. BTW
Uw voordeel: €56,00
Artikelcode: 5-CE-090
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - chroom

De Chrome Carving inbouwthermostaat van Brauer is een tijdloze douchekraan die perfect past bij vrijwel elke badkamerstijl. Met deze strak vormgegeven douchekraan kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Chrome Carving biedt een complete collectie chromen badkamerkranen met een stoere twist! De bedieningshendels van deze Chrome Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon, wat de kraan een robuust karakter geeft.

Brauer inbouw douchethermostaat

Deze luxe inbouw douchethermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat zorgt voor extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water gebruikt. Bij het openen van de kraan in neutrale of licht afwijkende positie krijg je nog steeds koud water. Dit in tegenstelling tot standaard kranen waarbij je in neutrale positie gemengd water krijgt, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler start en energie verbruikt. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet direct geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

Onderhoudstips

Om de douchekraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor, alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Chrome Carving inbouwthermostaat geniet je van een tijdloos design, hoogwaardige kwaliteit en comfort tijdens het douchen. Bestel nu en creëer een luxe douche-ervaring in jouw badkamer!