Brauer

Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €809,00
€674,00 incl. BTW
Uw voordeel: €135,00
Artikelcode: 5-NG-5100
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 2 gladde knoppen - PVD - geborsteld RVS

De Brushed Edition inbouwthermostaat van het merk Brauer zorgt voor een moderne look in jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat is de watertemperatuur eenvoudig te bedienen. De kraan is van messing en afgewerkt in een RVS-kleur. In combinatie met andere elementen van Brauer in geborsteld RVS creëer je een badkamer in jouw eigen stijl!

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Doordat de kraan voorzien is van een unieke greep, kun je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig bedienen. Het water blijft dankzij deze thermostatische douchekraan altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Brushed Edition douchekraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze douchekraan voorzien van PVD-coating. Dit is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De PVD-afwerking is uitstekend bestendig tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven!

Onderhoud

Natuurlijk wil je de douchekraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Met de Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat geniet je van een moderne uitstraling en gebruiksgemak in jouw badkamer. De combinatie van hoogwaardige materialen en de duurzame PVD-coating zorgt voor een langdurig mooie kraan. Creëer jouw eigen stijl en geniet van een comfortabele en veilige douche-ervaring.