Brauer

Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €483,00
€402,00 incl. BTW
Uw voordeel: €81,00
Artikelcode: 5-NG-018RR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - PVD - geborsteld RVS

De Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat is een absolute topper! Deze luxe inbouw douchethermostaat is gemaakt van hoogwaardig messing met een prachtige nikkel afwerking. Naast het oogstrelende design biedt deze kraan ook uitstekende functionaliteit, waardoor je altijd kunt genieten van een heerlijke en comfortabele douche-ervaring.

Brauer inbouw douchethermostaat

Deze luxe inbouw douchethermostaat van Brauer wordt geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. Met de thermostaat kun je moeiteloos de gewenste temperatuur instellen. Bovendien is de kraan uitgerust met een temperatuurbegrenzing die blokkering boven de 38 graden voorkomt, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Alle Brauer Brushed kranen zijn voorzien van het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er geen onnodig warm water wordt gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water uit. Bij standaard kranen zou er gemengd water uitkomen, waardoor de boiler geactiveerd wordt. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart en milieubewust bezig bent. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een duurzamere wereld.

PVD-coating

De Brauer Brushed Edition douchethermostaat is een prachtige blikvanger in jouw badkamer, mede dankzij de PVD-coating. Deze coating is duurzaam, milieuvriendelijk en zorgt voor een sterke kleurlaag. Het zorgt niet alleen voor een gelijkmatige en krachtige toepassing, maar laat ook de schoonheid van het roestvrij staal naar voren komen. De PVD-afwerking is decoratief en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie. Hierdoor blijven zowel het materiaal als de kleur langdurig beschermd.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Voorzien van PVD-coating
  • Thermostaatkraan
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Waterbesparende douchethermostaat

Met de Brauer Brushed Edition inbouwthermostaat haal je niet alleen een prachtig vormgegeven kraan in huis, maar ook een hoogwaardig en energiezuinig product. Geniet van comfort en duurzaamheid in jouw badkamer.