Brauer

Brauer Gold Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - - PVD - geborsteld goud

Adviesprijs €513,00
€427,00 incl. BTW
Uw voordeel: €86,00
Artikelcode: 5-GG-090
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gold Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - PVD - geborsteld goud

De Gold Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer geeft een moderne uitstraling aan jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Gold Carving is een complete collectie gouden badkamerkranen met een stoer karakter. De bedieningshendel van deze Gold Carving kraan is voorzien van een reliëf patroon, wat de kraan een robuuste uitstraling geeft.

Veilig en comfortabel

Deze luxe inbouw douchethermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Gold Carving douchekraan is een echte blikvanger in jouw badkamer. Deze kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating. De PVD-coating is milieuvriendelijk en zorgt voor een sterke kleurlaag die uitstekend bestand is tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de kleur, waardoor de kraan langdurig mooi blijft.

Onderhoud

Om de douchekraan in optimale conditie te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij om het product wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner wordt afgeraden.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Goud geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Gold Carving inbouwthermostaat. Deze kraan combineert functionaliteit met een stijlvol design en is voorzien van een duurzame PVD-coating. Geniet van een comfortabele en veilige douche-ervaring met deze hoogwaardige inbouwkraan. Dankzij het inbegrepen inbouwdeel is de installatie een fluitje van een cent. Houd de kraan in optimale conditie door regelmatig onderhoud te plegen volgens onze aanbevelingen. Kies voor goud en creëer een luxe uitstraling in jouw badkamer met Brauer!