Brauer

Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 carving knoppen - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €1.007,00
€839,00 incl. BTW
Uw voordeel: €168,00
Artikelcode: 5-GM-089
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat - inbouwdeel - 3 carving knoppen - PVD - geborsteld gunmetal

De Gunmetal Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer geeft jouw badkamer een moderne look. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat regel je eenvoudig de watertemperatuur. Brauer Gunmetal Carving is een complete collectie gunmetal badkamerkranen met een stoere twist! De bedieningshendels van deze Gunmetal Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kraan een robuust karakter.

Veilig en comfortabel

Deze thermostatische douchekraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Dankzij de unieke greep kun je de douchekraan comfortabel en nauwkeurig bedienen. Het water blijft dankzij deze thermostatische douchekraan altijd op de door jou ingestelde temperatuur. Daarnaast biedt de temperatuurbegrenzer extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Carving douchekraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Deze douchekraan is voorzien van een duurzame, milieuvriendelijke en sterke PVD-coating. De PVD-afwerking beschermt het materiaal en de kleur tegen slijtage en corrosie, waardoor jouw kraan extra lang mooi blijft!

Onderhoud

Natuurlijk wil je de douchekraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik nooit chloor, alcohol of verdunner. Op deze manier blijft jouw kraan in optimale conditie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Gunmetal Carving inbouwthermostaat. Deze moderne en functionele douchekraan zorgt voor comfort, veiligheid en een stoere uitstraling. De duurzame PVD-coating en het eenvoudige onderhoud maken deze kraan een ideale keuze voor jouw badkamer!