Brauer

Brauer Black Carving inbouw douchethermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - mat zwart

Adviesprijs €468,00
€390,00 incl. BTW
Uw voordeel: €78,00
Artikelcode: 5-S-090
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving inbouw douchethermostaat - inbouwdeel - 1 carving knop - mat zwart

De Black Carving inbouwthermostaat van het merk Brauer geeft een minimalistische en moderne uitstraling aan jouw badkamer. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat kun je eenvoudig de watertemperatuur regelen. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een stoere twist! De bedieningshendels van deze Black Carving kraan zijn voorzien van een reliëf patroon, wat de kraan een robuust karakter geeft.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten worden onderworpen aan een elektroforese proces. Hierdoor wordt de mat zwarte kleur elektrisch geladen tijdens het aanbrengen, wat resulteert in een zeer goede hechting van de kleurlaag op het metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black Carving assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Bovendien zijn Brauer Black Carving producten minder vatbaar voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn.

Veilig en comfortabel

Een thermostatische kraan zorgt ervoor dat je comfortabel én veilig kunt douchen. Met de thermostatische douchekraan van Brauer blijft het water altijd op de door jou ingestelde temperatuur, zelfs als er elders in huis warm water wordt gebruikt. De temperatuurbegrenzer blokkeert temperaturen boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Onderhoud

Om de inbouwthermostaat zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep, maar vermijd het gebruik van chloor, alcohol of verdunner als reinigingsmiddel.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Black Carving inbouw douchethermostaat. Deze kraan combineert minimalistisch design met hoogwaardige kwaliteit. Met de carving knop is het regelen van de watertemperatuur een fluitje van een cent. Dankzij de mat zwarte kleur en het reliëf patroon op de hendel voegt deze kraan een stoere uitstraling toe aan jouw badkamer. De inbouwthermostaat wordt geleverd inclusief inbouwdeel voor een eenvoudige installatie. Bestel nu en geniet van een comfortabele en veilige douche-ervaring!