Brauer

Brauer Copper Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €483,00
€402,00 incl. BTW
Uw voordeel: €81,00
Artikelcode: 5-GK-018RR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition inbouwthermostaat - inbouwdeel - 1 gladde knop - PVD - geborsteld koper

De Brauer Copper Edition inbouwthermostaat geeft jouw badkamer een moderne uitstraling. Met deze strak vormgegeven inbouwthermostaat regel je eenvoudig de watertemperatuur. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en afgewerkt in een stijlvolle koperen kleur. Combineer deze inbouwthermostaat met andere koperen elementen van Brauer om een unieke badkamerstijl te creëren.

Veiligheid en comfort

De luxe inbouwthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Hierdoor monteer je de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. Met de gladde knop stel je gemakkelijk de gewenste watertemperatuur in. Bovendien is de kraan voorzien van een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden Celsius. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin.

PVD-coating: Duurzaam en stijlvol

De Brauer Copper Edition inbouwthermostaat is voorzien van een PVD-coating, een duurzame en milieuvriendelijke kleurlaag. Deze coating beschermt het materiaal tegen slijtage en corrosie, waardoor de koperen kleur extra lang behouden blijft. Dankzij de geborstelde afwerking heeft de kraan een stijlvolle uitstraling die perfect past bij een moderne badkamer.

Onderhoudstips

Om de douchekraan zo mooi mogelijk te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep om vuil en kalkaanslag te verwijderen. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de coating kunnen beschadigen.

Specificaties:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Inclusief temperatuurbegrenzing
  • Met inbouwdeel

De Brauer Copper Edition inbouwthermostaat combineert stijl, comfort en duurzaamheid in jouw badkamer. Kies voor deze hoogwaardige kraan en geniet van een luxueuze douche-ervaring.