INK

INK Momento wastafel - 160cm - 2 wasbakken - Links en Rechts - 0 kraangaten - grijs

€1.275,75 incl. BTW
Artikelcode: 3421160
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Momento wastafel - 160x45x9cm - 2 wasbakken - 0 kraangaten - Quartz - grijs

De INK Momento wastafel met zijn afmetingen van 160x45x9cm en twee wasbakken biedt de perfecte oplossing voor drukbezochte badkamers. De wastafel is gemaakt van hoogwaardig Quartz en heeft een stijlvolle grijze kleur. Het ontbreken van kraangaten geeft de wastafel een moderne uitstraling.

Hoogwaardig materiaal

De INK Momento wastafel is vervaardigd uit Quartz. Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte. De wastafel is bestand tegen krassen en slijtage, waardoor hij er zelfs na jarenlang gebruik nog als nieuw uit zal zien. Daarnaast is Quartz eenvoudig schoon te maken en hygiënisch in gebruik.

Geschikt voor drukbezochte badkamers

Met zijn afmetingen van 160x45x9cm en twee wasbakken is de INK Momento wastafel de perfecte keuze voor drukbezochte badkamers. Of het nu gaat om een gezinsbadkamer of een openbare ruimte, deze wastafel biedt genoeg ruimte om tegelijkertijd te gebruiken.

Modern design

Het ontbreken van kraangaten geeft de INK Momento wastafel een strak en modern uiterlijk. Dit maakt hem uitermate geschikt voor moderne badkamerstijlen. De grijze kleur van de wastafel draagt bij aan een rustige en stijlvolle uitstraling.

Kortom, de INK Momento wastafel is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en stijlvolle wastafel voor een drukbezochte badkamer. Met zijn hoogwaardige Quartz materiaal, ruime afmetingen en moderne design zal deze wastafel nog jarenlang een blikvanger in de badkamer zijn.