Brauer

Brauer Black Edition hoofddouche - 20cm - mat zwart

Adviesprijs €241,00
€201,00 incl. BTW
Uw voordeel: €40,00
Artikelcode: 5-S-016
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition hoofddouche - 20cm - mat zwart

De Brauer Black Edition hoofddouche van 20 cm zorgt voor een minimalistische en moderne look in uw badkamer. Deze hoofddouche kan worden gecombineerd met vrijwel alle muur- en plafonduitlopen. Creëer uw eigen stijlvolle badkamer met de zwarte elementen van Brauer!

Aansluiting

De ronde en elegante regendouche is zeer gebruiksvriendelijk. De rubberen nopjes zorgen ervoor dat kalkdeeltjes uit het water zich hechten aan de nopjes, die gemakkelijk kunnen worden afgeveegd. Dit verlengt de levensduur van uw hoofddouche. De air-functie in deze regendouche zorgt voor een heerlijk bruisend effect in uw douchestraal, waardoor het lijkt alsof u een groter douchebereik heeft!

Black Edition

Het spuiten van een product leidt niet altijd tot de gewenste kwaliteit. Daarom ondergaan de Brauer Black producten het elektroforeseproces. Dit houdt in dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag uitstekend hecht aan het metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Gespoten of poedergelakte producten zijn veel gevoeliger voor beschadigingen. Alle Brauer Black producten zijn bovendien uitgerust met 'anti-vinger-afdruk'-eigenschappen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor vlekken en vingerafdrukken na aanraking.

Onderhoud

Natuurlijk wilt u uw nieuwe zwarte aanwinst zo mooi mogelijk houden. Wij raden u daarom aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner. Op deze manier behoudt uw Brauer hoofddouche zijn kwaliteit en uitstraling.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat zwart
  • Diameter hoofddouche: 20 cm
  • Materiaal: Messing