Brauer

Brauer Black Edition hoofddouche - 30cm - mat zwart

Adviesprijs €376,00
€314,00 incl. BTW
Uw voordeel: €62,00
Artikelcode: 5-S-017
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Hoofddouche - 30cm - Mat Zwart

De Brauer Black Edition Hoofddouche geeft uw badkamer een minimalistische en moderne uitstraling. Met een diameter van 30 cm is deze hoofddouche perfect te combineren met muur- en plafonduitlopen. Creëer uw eigen stijlvolle badkamer met de zwarte elementen van Brauer.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Diameter: 30 cm
  • Materiaal: Messing

De Brauer Black Edition Hoofddouche is niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk. De rubberen nopjes op de douchekop voorkomen kalkaanslag en kunnen gemakkelijk worden gereinigd. De air-functie zorgt voor een bruisend effect in de douchestraal, waardoor het lijkt alsof u een groter douchebereik heeft.

De Brauer Black producten worden behandeld met een elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur perfect hecht aan het metaal. Dit zorgt voor een gladde, vlakke en sterke afwerking die bestand is tegen beschadigingen. Bovendien zijn alle Brauer Black producten voorzien van een anti-vingerafdruk coating, waardoor vettige plekken en vingerafdrukken worden voorkomen.

Om uw nieuwe zwarte aanwinst mooi te houden, raden wij aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de kwaliteit van het product kunnen aantasten.

Brauer biedt een ruim assortiment sanitair producten, waarbij u kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Met het prachtige design, de goede kwaliteit en de scherpe prijs bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Upgrade uw badkamer met de Brauer Black Edition Hoofddouche en geniet van een moderne en elegante douche-ervaring. Bestel nu en geef uw badkamer een stijlvolle touch.