Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - Hendel lang smal - Afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €376,00
€314,00 incl. BTW
Uw voordeel: €62,00
Artikelcode: 5-S-004-B2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - gebogen uitloop links - hendel lang smal - afdekplaat - model A 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan van uitstekende kwaliteit en energiebesparende eigenschappen? Maak kennis met de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan. Deze inbouwkraan combineert een strak design met duurzaamheid. Lees hieronder meer over de kenmerken van deze kraan.

Design

De Brauer Black Edition Wastafelmengkraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een mat zwarte afwerking. De kraan heeft een gebogen uitloop aan de linkerkant en een langwerpige, smalle hendel waarmee je eenvoudig de watertemperatuur en -hoeveelheid regelt. Deze inbouwkraan wordt gedeeltelijk in de wand weggewerkt, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in jouw badkamer. Het inbouwdeel en de rozetten zijn inbegrepen voor een complete installatie.

Energievriendelijk Coldstart-mechanisme

De Brauer Black Edition Wastafelmengkraan is voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Met dit mechanisme voorkom je onnodig warm waterverbruik. Zelfs in de neutrale of licht afwijkende positie ontvang je alleen koud water. Bij standaard kranen zou je in de neutrale positie gemengd water krijgen, wat je boiler zou activeren. Dankzij het Coldstart-mechanisme blijft je boiler inactief wanneer je alleen koud water nodig hebt, wat resulteert in energiebesparing en kostenvermindering. Met de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan draag je dus bij aan het milieu en bespaar je geld.

Belangrijkste kenmerken:

  • Mat zwart
  • Messing
  • Inbouwkraan
  • Inclusief inbouwdeel
  • Waterbesparend
  • Rechthoekige achterplaat 200*85

Om je nieuwe zwarte kraan mooi te houden, raden wij aan om het product dagelijks na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Voor de wekelijkse reiniging adviseren wij het gebruik van zachte zeep. Gebruik geen chloor, alcohol of verdunningsmiddelen om schade aan de kraan te voorkomen. Brauer biedt een breed assortiment aan sanitair producten, waaronder de Brauer Black Edition Wastafelmengkraan. Met een prachtig design, hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs biedt Brauer de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.