Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - Hendel plat smal - Afdekplaat - Mat zwart

Adviesprijs €376,00
€314,00 incl. BTW
Uw voordeel: €62,00
Artikelcode: 5-S-004-S4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - hendel plat smal - afdekplaat - model D 1 - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan? Dan ben je misschien overweldigd door het enorme aanbod. Maar niet alle zwarte kranen zijn hetzelfde. De kwaliteit en duurzaamheid kunnen variëren. Eén van onze favorieten zijn de Brauer Black kranen! Lees hieronder meer over de uitstekende kwaliteit van deze kraan en hoe hij energie bespaart.

Strak Design

De Brauer Black Edition wastafelmengkraan heeft een strakke vormgeving met een rechte uitloop en een platte, smalle hendel. De kraan wordt in de wand gemonteerd, naast elkaar, waardoor hij perfect te combineren is met een wastafel zonder kraangat. Het inbouwdeel en de afdekplaat zijn inbegrepen. Dankzij de 1/2"-aansluiting is de kraan eenvoudig te monteren.

Energievriendelijk met Coldstart

Alle Brauer Black kranen zijn voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs in neutrale of licht afwijkende positie krijg je koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor je boiler geactiveerd wordt. Met de Brauer Black kraan bespaar je geld en draag je bij aan het milieu door minder energie te verbruiken. Een win-winsituatie!

Hoge Kwaliteit

De Brauer Black producten worden behandeld met het elektroforese proces. Dit zorgt ervoor dat de mat zwarte kleur elektrisch geladen wordt tijdens het aanbrengen, waardoor deze zeer goed hecht aan het metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black assortiment is daardoor gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. Hierdoor is de kraan minder gevoelig voor beschadigingen.

Onderhoudstips

Om je nieuwe zwarte kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om het product dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig het product wekelijks met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Type: Inbouwkraan
  • Inclusief: Inbouwdeel
  • Waterbesparend: Ja
  • Achterplaat: Rechthoekig, 200*85mm