Brauer

Brauer Brushed Edition Badvulcombinatie - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €321,00
€268,00 incl. BTW
Uw voordeel: €53,00
Artikelcode: 5-NG-045
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition Badvulcombinatie - PVD - geborsteld RVS

Deze badvulcombinatie van Brauer, de Brushed Edition, is een eenvoudig maar stijlvol product dat verkrijgbaar is voor een zeer scherpe prijs. Met dit artikel vul je je bad bijna onzichtbaar door de afvoer met vulmogelijkheid. In plaats van een uitloop waar het water uit komt, vul je het bad door middel van de overloopplug. Dit zorgt voor een strakke en nette afwerking van jouw bad. Schaf vandaag nog deze badvulcombinatie aan en geniet elke dag opnieuw van een ontspannen bad-ervaring.

Pop-up afvoerplug

De badvulcombinatie wordt compleet geleverd met overloop en afvoerplug. De draaiknop aan de voorkant van de overloop bedient de pop-up afvoerplug. De plug sluit de badafvoer goed af, zodat het bad zonder problemen vol kan lopen met water.

PVD-coating

De Brauer Brushed Edition badvulcombinatie is een directe blikvanger in jouw badkamer, onder andere door de PVD-coating. Deze coating is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De fijne en gelijkmatige toepassing is niet alleen krachtig, maar laat ook de schoonheid van het geborsteld roestvrij staal naar voren komen. De PVD-afwerking is decoratief en biedt uitstekende slijtage- en corrosiebestendigheid. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven.

Advies:

Kom je er zelf niet helemaal uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Onze professionele verkoopmedewerkers staan voor jou klaar. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. Dan helpen wij jou graag met het samenstellen van die droombadkamer, jouw klusvragen of andere zaken!

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: RVS geborsteld
  • Afmeting: Waste uitvoering: KlikWaste