Brauer

Brauer Brushed Edition - Gladde knoppen - 20cm Ronde hoofddouche - Rechte wandarm - Staafhanddouche - Met glijstang - Geborsteld RVS PVD

Adviesprijs €1.549,00
€1.291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €258,00
Artikelcode: 5-NG-032
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition Regendoucheset inbouw

Ben je op zoek naar een nieuwe douche? Kies dan voor een complete doucheset, zoals de Brauer Brushed Edition thermostatische inbouw doucheset. Hiermee schaf je in één keer alle onderdelen voor een fijne douche aan: kraan, slang, handdouche, wandarm en hoofddouche. De onderdelen zijn voorzien van een PVD coating, wat zorgt dat het materiaal én de kleur extra beschermd blijven. Schaf vandaag nog dit stijlvolle product aan en geniet elke dag van een heerlijke en comfortabele douche-ervaring.

Brauer inbouw douchethermostaat

Deze luxe inbouw douchethermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin!

Coldstart Energievriendelijk

Alle Brauer kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de Coldstart kraan opent in neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de boiler dus wordt geactiveerd. Doordat het Coldstart-mechanisme ervoor zorgt dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je jouw steentje bij aan het milieu. Een win-winsituatie, toch?

PVD-coating

De Brauer Brushed Edition badthermostaat is een directe blikvanger in jouw badkamer, onder andere door de PVD-coating. Dit is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De fijne en gelijkmatige toepassing is niet alleen krachtig, maar laat ook de schoonheid van het geborsteld roestvrij staal naar voren komen. De PVD-afwerking is decoratief en biedt uitstekende slijtage- en corrosiebestendigheid. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven!

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: PVD-coating
  • Thermostaatkraan: Ja
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Waterbesparend