Brauer

Brauer Brushed Edition - Gladde knoppen - 30cm Ronde hoofddouche - Rechte wandarm - 3 standen handdouche - Met glijstang - Geborsteld RVS PVD

Adviesprijs €1.684,00
€1.404,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: 5-NG-071
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition Regendoucheset inbouw - Geborsteld Koper

Op zoek naar extra luxe in de badkamer? Kies voor de Brauer Copper Edition Regendoucheset inbouw. Deze koperen PVD regendouche zorgt niet alleen voor ontspanning, maar voegt ook een stijlvolle touch toe aan je badkamer.

De set is voorzien van een 30 cm grote regendouche met 2 functies en een omstel thermostaat. Daarnaast bevat de set een handdouche staaf met 1 stand. Met de eenvoudig te bedienen inbouwthermostaat stel je de gewenste watertemperatuur in en schakel je moeiteloos tussen de hoofddouche en handdouche.

Het minimalistische design van de regendouche past perfect bij elke badkamerstijl. Combineer de koperen regendouche met bijpassende koperkleurige badkameraccessoires voor een prachtig geheel. Dankzij de duurzame PVD-coating blijft de koperkleur er als nieuw uitzien.

Veiligheid staat voorop met de kinderbeveiligingsknop, waarmee onbedoelde temperatuurveranderingen worden voorkomen. De regendoucheset is uitgerust met een waterbesparende thermostaatkraan voor een efficiënt watergebruik.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Geborsteld Koper PVD
  • Materiaal: Messing
  • Inbouwkraan
  • Waterbesparende thermostaatkraan

Waarom kiezen voor een inbouw regendoucheset van Brauer? Deze set is verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je eenvoudig je ideale regendoucheset kunt samenstellen. Alle functionele onderdelen zijn in de muur verwerkt, wat zorgt voor een strakke en luxe uitstraling in je badkamer. Brauer biedt een breed scala aan kleuropties, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw badkamerstijl. Met messing binnenwerken staat Brauer garant voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Maak je badkamer compleet met de Brauer Copper Edition Regendoucheset inbouw en geniet dagelijks van een luxueuze en verkwikkende douche-ervaring. Bestel nu en creëer je eigen oase van ontspanning!