Brauer

Brauer Brushed Edition - Gladde knoppen - 30cm Ronde hoofddouche - Gebogen wandarm - Staafhanddouche - Met glijstang - Geborsteld RVS PVD

Adviesprijs €1.684,00
€1.404,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: 5-NG-079
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition Regendouchesets inbouw - hoofddouche 30cm - Wandarm - glijstang - met inbouwdeel - Gladde knoppen - handdouche Staaf 1 stand - PVD - geborsteld RVS

Upgrade je badkamer met de Brauer Brushed Edition Regendoucheset inbouw. Deze complete doucheset biedt een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. De set bestaat uit een inbouw thermostaatkraan, losse stopkranen, handdouche, glijstang en een regendouche van 30 cm met muurarm. Het geborsteld RVS design geeft een moderne uitstraling aan je badkamer.

Specificaties:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Inbouwkraan: Waterbesparende thermostaatkraan

De Brauer Brushed Edition Regendoucheset is eenvoudig in gebruik. De inbouwthermostaat kan gemakkelijk worden bediend met de grote knop voor het instellen van de watertemperatuur. Met de kleinere knoppen bedien je de hoofd- en handdouche. Het minimalistische en strakke design van de regendouche maakt het geschikt voor elke badkamerstijl. Combineer de regendouche met badkameraccessoires in geborsteld RVS voor een mooi afgewerkt geheel.

Veiligheid is belangrijk, vooral in de badkamer. Daarom is deze regendouche voorzien van een kinderbeveiligingsknop. Hierdoor kan de kraan niet onbedoeld naar een te warme stand worden gedraaid. Zo kun je met een gerust hart genieten van je douche-ervaring.

Upgrade je douche-ervaring en geniet van het comfort en de luxe van de Brauer Brushed Edition Regendoucheset inbouw. Met deze set haal je niet alleen functionaliteit, maar ook stijl in huis.