Brauer

Brauer Brushed edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Platte uitloop - Model B - Geborsteld RVS PVD

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-NG-003-S2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed - Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - platte uitloop - model b - PVD - geborsteld RVS

Op zoek naar een stijlvolle en functionele wastafelmengkraan? De Brauer Brushed - Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - platte uitloop - model b - PVD - geborsteld RVS is de perfecte keuze voor jouw badkamer. Deze kraan combineert een prachtig design met hoogwaardige materialen en unieke eigenschappen. Lees verder om meer te ontdekken over deze kraan en zijn technische specificaties.

Design en functionaliteit

De Brushed Edition wastafelmengkraan heeft een hoog model en een platte uitloop. Dankzij het draaibare ontwerp kun je de waterstraal eenvoudig in de gewenste richting sturen. Het tijdloze geborsteld RVS afwerking geeft de kraan een moderne en luxe uitstraling die perfect past bij elke badkamerstijl.

ColdStart - Energiebesparing

Deze wastafelmengkraan is uitgerust met de innovatieve ColdStart 90° cartridge, waardoor je energie kunt besparen. Met de ColdStart functie wordt de boiler alleen geactiveerd wanneer je de hendel naar de warmwaterstand draait. Dit voorkomt onnodig warm waterverbruik en draagt bij aan een efficiënter energieverbruik.

PVD en geborsteld RVS

De Brushed Edition wastafelmengkraan is behandeld met PVD (Physical Vapor Deposition) technologie. Dit zorgt voor een duurzame en krasbestendige afwerking. Het geborsteld RVS geeft de kraan een luxe uitstraling en zorgt voor een langdurige glans.

Belangrijkste specificaties:

  • Hoog model met platte uitloop
  • ColdStart 90° cartridge voor energiebesparing
  • PVD behandeling voor duurzaamheid
  • 1/2'' aansluiting

Kies voor de Brauer Brushed - Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - platte uitloop - model b - PVD - geborsteld RVS en geniet van een prachtig design gecombineerd met de nieuwste technologieën. Deze kraan zal een eyecatcher zijn in jouw badkamer en zorgt voor een comfortabele en energiezuinige waterervaring.