Brauer

Brauer Brushed Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - Hendel lang smal - Zonder afdekplaat - PVD - Geborsteld RVS PVD

Adviesprijs €390,00
€325,00 incl. BTW
Uw voordeel: €65,00
Artikelcode: 5-NG-004-S2-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - hendel lang smal - model A 1 - PVD - geborsteld RVS

Op zoek naar een kwalitatieve wastafelmengkraan? Dan is de Brauer Brushed Edition een uitstekende keuze. Met zijn strakke vormgeving, rechte uitloop aan de linkerkant en lang smalle hendel biedt deze kraan zowel functionaliteit als design. De kraan wordt in de wand gemonteerd, waardoor deze perfect te combineren is met een wastafel zonder kraangat. Hieronder vind je meer informatie over het design en de energiebesparende functies van deze kraan.

Design

De inbouw wastafelmengkraan is gemaakt van hoogwaardig geborsteld nikkel. De Brauer Brushed Edition heeft een rechte uitloop en een aparte enkele greep waarmee je eenvoudig de temperatuur en het watervolume kunt regelen. Door de inbouwmontage ziet de kraan er strak en netjes uit, wat perfect past bij een moderne badkamer. Het inbouwdeel en de rozetten zijn inbegrepen bij de kraan, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt voor de installatie.

Energievriendelijk Coldstart-mechanisme

Deze inbouwwastafelmengkraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, wat betekent dat je bewust moet kiezen voor warm water en daarmee het activeren van je boiler of warmwatertoevoer. In tegenstelling tot kranen zonder Coldstart-mechanisme, die je boiler zelfs in neutrale positie activeren, bespaar je met de Brauer Brushed Edition kraan geld en verminder je je energieverbruik. Een win-winsituatie dus!

Hoe werkt Coldstart? Bij het openen van de kraan in neutrale positie of een licht afwijkende positie krijg je volledig koud water. Er stroomt geen gemengd water zoals bij een normale kraan. Je boiler wordt niet geactiveerd. Om warm water te krijgen, moet je de kraan eerst op de koudste watertemperatuur instellen.

PVD-coating

De wastafelmengkraan is voorzien van een duurzame PVD-coating (Physical Vapor Deposition). Hierbij wordt een dunne maar sterke toplaag gecreëerd door verdamping. Dit zorgt voor een prachtige en gladde laag op het product, waardoor de kraan langdurig zijn mooie geborstelde RVS-uitstraling behoudt.

Brauer biedt een ruim assortiment aan sanitair producten met prachtig design, goede kwaliteit en een scherpe prijs. De Brauer Brushed Edition Wastafelmengkraan inbouw is daar een uitstekend voorbeeld van. Met zijn geborsteld nikkel, energiebesparende functies en ronde rozetten van 65 mm voeg je een stijlvolle en functionele kraan toe aan je badkamer.

Belangrijkste kenmerken

  • Geborsteld nikkel
  • PVD-coating
  • Inclusief inbouwdeel
  • Coldstart-mechanisme
  • Waterbesparend
  • Ronde rozetten 65mm