Brauer

Brauer Chrome Carving Regendoucheset inbouw - hoofddouche 30cm - carving knop - handdouche Rond 3 standen - glijstang - chroom

€1.111,40 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-140

Korte beschrijving

Brauer Chroom Carving Regendoucheset: 30cm hoofddouche, carving knop, handdouche Rond 3 standen, glijstang - chroom.
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Carving Regendoucheset inbouw - hoofddouche 30cm - carving knop - handdouche Rond 3 standen - glijstang - chroom

Upgrade jouw doucheruimte met de Brauer Chrome Carving Regendoucheset inbouw. Deze set biedt zowel stijl als functionaliteit voor een ultieme douche-ervaring. Met een royale hoofddouche van 30 cm, een handige carving knop en een handdouche in de vorm van een rond met 3 standen, brengt deze doucheset comfort en gemak naar jouw badkamer.

Royale regendouche

De hoofddouche van 30 cm zorgt voor een overvloedige waterstraal die jou omhult als een verkwikkende regenbui. Met de handige carving knop kun je eenvoudig de gewenste waterstraal kiezen. Of je nu wilt genieten van een zachte regenstraal of juist behoefte hebt aan een krachtigere massagestraal, met deze regendoucheset kun je de waterstraal aanpassen aan jouw voorkeur.

Handige handdouche en glijstang

De meegeleverde handdouche in rond formaat biedt 3 verschillende standen, zodat je kunt kiezen voor de gewenste waterstraal. Of je nu behoefte hebt aan een ontspannende massagestraal, een brede regenstraal of een zachte nevel, met de handdouche pas je de waterstraal eenvoudig aan naar jouw voorkeur. De glijstang zorgt ervoor dat de handdouche op de juiste hoogte kan worden geplaatst, zodat je comfortabel kunt douchen.

Specificaties:

  • Hoofddouche diameter: 30 cm
  • Carving knop: Inclusief
  • Handdouche: Rond, 3 standen
  • Glijstang: Inclusief
  • Materiaal: Chroom

Met de Brauer Chrome Carving Regendoucheset inbouw creëer je een luxe en ontspannen doucheruimte. Het chroomafwerking voegt een moderne uitstraling toe aan jouw badkamer en het hoogwaardige ontwerp zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Geniet van een verfrissende regendouche met de royale hoofddouche en pas de waterstraal aan met de carving knop. De handdouche met 3 standen biedt extra flexibiliteit en de glijstang zorgt voor eenvoudig gebruik van de handdouche. Upgrade jouw doucheruimte met deze hoogwaardige regendoucheset en geniet van een luxe douche-ervaring.