Brauer

Brauer Chrome Edition Regendoucheset opbouw - hoofddouche 20cm - glijstang - handdouche rond 3 standen - gladde knoppen - chroom

€559,70 incl. BTW
Artikelcode: 5-CE-007-2

Korte beschrijving

Ervaar de elegantie van de Brauer Chrome Edition Regendoucheset opbouw. Deze set bevat een hoofddouche van 20 cm, een glijstang, een handdouche met 3 standen en gladde knoppen, allemaal in een stralende chroomafwerking.
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Regendoucheset opbouw - hoofddouche 20cm - glijstang - handdouche rond 3 standen - gladde knoppen - chroom

Ga voor extra luxe in de badkamer met een tijdloze chroomkleurige regendoucheset. De grote hoofddouche van deze Brauer Chrome Edition regendoucheset zorgt voor het gevoel van een zomerse regenbui op je huid, waardoor je volledig kunt ontspannen. De set wordt geleverd met een hoofddouche van 20 cm.

Waterbesparend dankzij thermostaatkraan

Deze opbouw regendoucheset wordt geleverd met een thermostaatkraan, waarmee je eenvoudig kunt douchen met de juiste temperatuur. Een thermostatische kraan bespaart ongemerkt veel water. Bij conventionele kranen moet je handmatig warm en koud water mengen om de gewenste temperatuur te bereiken, wat leidt tot onnodig waterverbruik. Met een thermostatische kraan kun je in één keer de juiste watertemperatuur instellen zonder liters water te verspillen.

Minimalistisch design

Chroom is tijdloos en past prachtig bij elke badkamerstijl. De regendouche heeft een strak en minimalistisch design. Combineer de regendouche met chromen badkameraccessoires voor een mooi en compleet geheel!

Veiligheidsknop

Deze regendouche van Brauer is voorzien van een kinderbeveiligingsknop, waardoor de kraan niet onbewust naar een te warme stand gedraaid kan worden. Veiligheid voorop!

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Type kraan: Opbouwkraan
  • Waterbesparende thermostaatkraan