Brauer

Brauer Douchegoot met multifunctioneel rooster en flens 7 x 120 RVS geborsteld

Adviesprijs €254,00
€212,00 incl. BTW
Uw voordeel: €42,00
Artikelcode: DR-MRF120NG
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Douchegoot - 120x7x6.7cm - Ondiepe vloerflens - Zijuitloop - Tegelinlegrooster Omkeerbaar - RVS

De Brauer douchegoot 120x7x6.7cm is een luxe toevoeging aan jouw badkamer. Met zijn ondiepe vloerflens en zijuitloop biedt deze douchegoot zowel functionaliteit als stijl. Het tegelinlegrooster is bovendien omkeerbaar, waardoor je kunt kiezen tussen een tegelinleg of een gesloten rooster van roestvrij staal (RVS).

Specificaties:

  • Afmetingen: 120x7x6.7cm
  • Montage: Ondiepe vloerflens voor eenvoudige installatie in de vloer
  • Zijuitloop: Voor een flexibele aansluiting
  • Tegelinlegrooster: Omkeerbaar ontwerp voor diverse stijlopties
  • Materiaal: Roestvrij staal (RVS)

De Brauer douchegoot is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) en biedt duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Het meegeleverde tegelinlegrooster kan op twee manieren worden gebruikt. Plaats een tegel in het rooster of gebruik de onderkant van het tegelinlegrooster voor een strakke RVS-look in jouw tegelvloer. De afstandhouders zorgen ervoor dat het rooster stevig op zijn plaats blijft.

De douchegoot is voorzien van verstelbare luxe voetjes, waardoor je de goot eenvoudig waterpas kunt stellen en installeren. Daarnaast wordt een uitneembaar kunststof bakje meegeleverd, dat handig is bij het reinigen van de sifon. Het haarnetje voorkomt dat haren de afvoer verstoppen en de bijgeleverde sleutel maakt het eenvoudig om het rooster uit de drain te halen.

Voor een optimale waterdichtheid wordt een waterdicht membraan meegeleverd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kitnaad die rondom de goot wordt aangebracht door een professionele installateur, zorgt voor de waterdichtheid. Met een capaciteit van 30 liter per minuut en een inclusief verloop van 40 naar 50 mm is deze douchegoot klaar voor een efficiënte afvoer.

De Brauer Douchegoot - 120x7x6.7cm wordt geleverd met een Nederlandstalige montagehandleiding, zodat de installatie een fluitje van een cent is. Upgrade jouw badkamer met deze hoogwaardige en stijlvolle douchegoot. Bestel nu!