Brauer

Brauer Gunmetal Edition - Carving knoppen - 20cm Ronde hoofddouche - Rechte wandarm - Staafhanddouche - Zonder glijstang - Geborsteld gunmetal PVD

Adviesprijs €1.536,00
€1.280,00 incl. BTW
Uw voordeel: €256,00
Artikelcode: 5-GM-121
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw - hoofddouche 20cm - carving knop - handdouche Staaf 1 stand - PVD - geborsteld gunmetal

Op zoek naar een luxe doucheset die zorgt voor een ontspannende douche-ervaring? De Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw is precies wat je nodig hebt. Met een stijlvolle hoofddouche van 20 cm, een handige carving knop voor eenvoudige bediening, een handdouche in staafvorm met één stand en een prachtige PVD-afwerking in geborsteld gunmetal, brengt deze doucheset een vleugje elegantie en comfort in jouw badkamer.

Specificaties:

  • Hoofddouche: 20 cm
  • Carving knop: Aanwezig
  • Handdouche: Staaf, 1 stand
  • Materiaal: PVD, geborsteld gunmetal

De hoofddouche met een diameter van 20 cm zorgt voor een royale en verfrissende waterstraal, waardoor je kunt genieten van een luxueuze douche-ervaring. De carving knop maakt het gemakkelijk om de waterstroom aan te passen naar jouw voorkeur. Of je nu kiest voor een krachtige massagestraal of een ontspannende regenbui, met de carving knop regel je het moeiteloos.

De handdouche in staafvorm met één stand is ideaal voor gerichte reiniging en spoelen van specifieke lichaamsdelen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfortabele grip en eenvoudige bediening. Met deze handdouche kun je jouw douche-ervaring aanpassen aan jouw behoeften.

De doucheset is voorzien van een duurzame PVD-afwerking in geborsteld gunmetal. Deze afwerking beschermt de doucheset tegen slijtage en zorgt voor een stijlvolle uitstraling die lang meegaat. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen voegt de Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw een vleugje luxe toe aan jouw badkamer.

Geniet van het comfort en de stijl die deze doucheset biedt en maak van jouw dagelijkse douche een ontspannende en verkwikkende ervaring.