Brauer

Brauer Gunmetal Edition - Carving knoppen - 30cm Ronde hoofddouche - Plafondbuis - 3 standen handdouche - Met glijstang - Geborsteld gunmetal PVD

Adviesprijs €1.738,00
€1.449,00 incl. BTW
Uw voordeel: €289,00
Artikelcode: 5-GM-144
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw - hoofddouche 30 cm - 2 functies - glijstang - inclusief inbouwdeel - handdouche Rond 3 standen - PVD - geborsteld gunmetal

Wil je genieten van een luxe en ontspannende douche-ervaring? Kies dan voor de Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw. Deze set bestaat uit een inbouw regendouchekop van 30 cm, met maar liefst 2 functies. Daarnaast is de set voorzien van een glijstang, een handdouche met 3 standen en een geïntegreerde glijstang. Het inbouwdeel is inbegrepen, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt voor een complete installatie.

Specificaties:

  • Hoofddouche: 30 cm
  • Functies: 2
  • Glijstang: Inclusief
  • Handdouche: Rond, 3 standen
  • Materiaal: PVD, geborsteld gunmetal

De Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De gunmetal PVD-afwerking geeft de set een moderne en luxe uitstraling. Bovendien zorgt de geborstelde afwerking voor een subtiele en elegante touch.

De inbouw regendouchekop biedt een heerlijke douche-ervaring met zijn ruime formaat en twee functies. Je kunt kiezen tussen een ontspannende regenstraal en een krachtige massagestraal, afhankelijk van je voorkeur en stemming.

Met de bijgeleverde glijstang en handdouche kun je eenvoudig de gewenste hoogte en richting van de waterstraal aanpassen. De handdouche heeft drie standen, zodat je kunt kiezen voor een zachte, gemiddelde of krachtige straal. Zo kun je jouw douche-ervaring volledig personaliseren.

De Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw is voorzien van een duurzame PVD-coating, die bestand is tegen slijtage en corrosie. Dit zorgt ervoor dat de set er lang mooi en nieuw uitziet, zelfs na intensief gebruik.

Upgrade je badkamer met de Brauer Gunmetal Carving Regendoucheset inbouw en geniet van een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. Bestel vandaag nog en transformeer je dagelijkse douchebeurt in een verwenmoment!