Brauer

Brauer Gunmetal Edition - Gladde knoppen - 30cm Ronde hoofddouche - Rechte wandarm - Staafhanddouche - Met glijstang - Geborsteld gunmetal PVD

Adviesprijs €1.684,00
€1.404,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: 5-GM-034
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Regendoucheset inbouw - Geborsteld Gunmetal

Maak je badkamer compleet met de stijlvolle en functionele Brauer Gunmetal Edition Regendoucheset inbouw. Met deze set haal je niet alleen een hoogwaardig product in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je badkamerinterieur.

De regendouche heeft een schitterende gunmetal kleur, waardoor het perfect past in een industriële badkamerstijl. Bovendien is gunmetal vingerafdruk- en kalkbestendig, waardoor je douche altijd stralend blijft.

Naast het stijlvolle ontwerp biedt de Brauer Gunmetal Edition Regendoucheset ook uitstekende functionaliteit. De set is voorzien van een gebruiksvriendelijke PVD-coating, die het beschermt tegen krassen en schadelijke schoonmaakmiddelen, en zorgt voor langdurig kleurbehoud. Bovendien wordt de set geleverd met een handdouche in staafvorm, waardoor het ideaal is voor een bad-douche combinatie.

Om de schoonheid van je nieuwe Brauer douche te behouden, raden we aan om het product na gebruik af te drogen en wekelijks met zachte zeep te reinigen. Vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Geborsteld Gunmetal
  • Gebruiksvriendelijke PVD-coating
  • Drie gladde knoppen voor eenvoudige bediening
  • Geleverd met staafdouche
  • Thermostaatkraan voor extra veiligheid

Waarom kiezen voor een inbouw regendoucheset van Brauer? Deze doucheset is verkrijgbaar in verschillende varianten, waardoor je eenvoudig jouw ideale set kunt samenstellen. Daarnaast zijn alle functionele onderdelen in de muur verwerkt, wat zorgt voor een strakke en luxe uitstraling. Bovendien is de Brauer regendoucheset verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, zodat je de douche perfect kunt afstemmen op de stijl van je badkamer. Met messing binnenwerken staat Brauer garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Maak je badkamer compleet met de Brauer Gunmetal Edition Regendoucheset inbouw en geniet elke dag van een luxueuze en verfrissende douche-ervaring. Bestel nu en breng je badkamer naar een hoger niveau.