Brauer

Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - Model A - Geborsteld gunmetal PVD

Adviesprijs €336,00
€280,00 incl. BTW
Uw voordeel: €56,00
Artikelcode: 5-GM-002
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model a - PVD - geborsteld gunmetal

Met deze stijlvolle en functionele wastafelmengkraan van Brauer maak je jouw badkamer compleet. Vertrouw op de jarenlange ervaring van Brauer en geniet van een hoogwaardig product in gunmetal kleur. Deze kraan is perfect voor een industriële badkamer en biedt zowel stijl als functionaliteit.

Belangrijkste kenmerken van de Brauer Gunmetal Edition wastafelmengkraan:

  • Kleur: Gunmetal
  • Materiaal: PVD-geborsteld gunmetal
  • Garantie: 5 jaar

Deze Brauer fonteinkraan in gunmetal kleur is een stijlvolle keuze die perfect past in een industriële badkamer. De gunmetal kleur geeft de kraan een unieke uitstraling en voorkomt vingerafdrukken en kalkaanslag. Zo blijft jouw kraan altijd mooi en onderhoudsvriendelijk.

Naast het prachtige design biedt deze Brauer fonteinkraan ook uitstekende functionaliteit. De gebruiksvriendelijke PVD-coating beschermt de kraan tegen krassen en schadelijke schoonmaakmiddelen, en zorgt voor langdurig kleurbehoud. De eenvoudige hendel maakt het bedienen van de kraan moeiteloos, waardoor deze kraan erg gebruiksvriendelijk is.

Om jouw nieuwe Brauer kraan in optimale staat te houden, raden wij aan om deze wekelijks te reinigen met zachte zeep. Vermijd het gebruik van chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol, omdat deze de kraan kunnen beschadigen. Zo blijft jouw Brauer kraan langdurig mooi en functioneel.

Upgrade jouw badkamer met de Brauer Gunmetal Edition wastafelmengkraan. Geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en eenvoudig onderhoud. Met zijn hoog ontwerp is deze kraan ideaal te combineren met een losstaande wastafel, waardoor jouw badkamer een echte eyecatcher wordt.