Brauer

Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Platte uitloop - Model C - Geborsteld gunmetal PVD

Adviesprijs €349,00
€291,00 incl. BTW
Uw voordeel: €58,00
Artikelcode: 5-GM-003-S1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - platte uitloop - model C - PVD - geborsteld gunmetal

Met de Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan haal je niet alleen een functioneel product, maar ook een stijlvolle toevoeging voor je badkamer in huis. Deze kraan van Brauer combineert een prachtig design met gebruiksgemak en duurzaamheid. Hieronder vind je meer informatie over de kenmerken van deze kraan.

Stijlvolle optie in gunmetal kleur

Deze Brauer fonteinkraan heeft een schitterende gunmetal kleur, waardoor hij perfect past in een industriële badkamer. De gunmetal afwerking zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar biedt ook bescherming tegen vingerafdrukken en kalk. Zo blijft je kraan er altijd prachtig uitzien.

Functionaliteit ten top

Naast het stijlvolle design is deze kraan ook zeer functioneel. De Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan is voorzien van een gebruiksvriendelijke PVD-coating die beschermt tegen krassen en schadelijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast is de kraan eenvoudig te bedienen met de hendel, waardoor hij zeer gebruiksvriendelijk is.

Eenvoudig te onderhouden

Om je nieuwe Brauer kraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om het product wekelijks schoon te maken met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol, omdat deze de afwerking kunnen beschadigen. Op deze manier blijft je kraan in topconditie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal
  • Gebruiksvriendelijke PVD-coating
  • 5 jaar garantie
  • Eenvoudig te bedienen met de hendel
  • Hoog ontwerp dat goed te combineren is met een losstaande wastafel

Kies voor de Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan en geniet van zowel stijl als functionaliteit in je badkamer. Met de gunmetal kleur, de duurzame PVD-coating en het gebruiksvriendelijke ontwerp biedt deze kraan alles wat je nodig hebt. Vertrouw op de kwaliteit van Brauer en maak je badkamer compleet.