Brauer

Brauer gunmetal Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - Hendel middel dik - Zonder afdekplaat - Geborsteld gunmetal PVD

Adviesprijs €390,00
€325,00 incl. BTW
Uw voordeel: €65,00
Artikelcode: 5-GM-004-S1-65
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Wastafelmengkraan inbouw - rechte uitloop links - hendel middel dik - model E 1 - PVD - geborsteld gunmetal

Met de Brauer Gunmetal Edition inbouwkraan haal je niet alleen functionaliteit, maar ook stijl in huis. Deze kraan is een prachtige toevoeging aan jouw badkamer en profiteert van de jarenlange ervaring van Brauer. Ontdek hieronder meer over de kenmerken van deze kraan.

Stijlvolle optie voor de industriële badkamer

Deze Brauer kraan heeft een schitterende gunmetal kleur die perfect past in een industriële badkamer. Daarnaast is gunmetal ook zeer onderhoudsvriendelijk, aangezien vingerafdrukken en kalk geen kans krijgen om zich te hechten. Met deze kraan voeg je niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan je badkamer.

Functionaliteit ten top

Deze Brauer wastafelkraan biedt niet alleen een prachtig design, maar is ook zeer functioneel. Dankzij de gebruiksvriendelijke PVD-coating is de kraan beschermd tegen krassen en schadelijke schoonmaakmiddelen, waardoor de kleur behouden blijft. Daarnaast is de kraan eenvoudig te bedienen met de handige hendel, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.

Eenvoudig te onderhouden

Om jouw nieuwe Brauer kraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om deze wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol, omdat deze de kraan kunnen beschadigen. Met het juiste onderhoud blijft jouw Brauer Gunmetal Edition kraan in topconditie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal
  • Gebruiksvriendelijke PVD-coating
  • 5 jaar garantie
  • Stijlvolle en subtiele montage aan de muur
  • Eenvoudig te bedienen met de hendel

Met de Brauer Gunmetal Edition wastafelmengkraan geniet je niet alleen van een prachtig design, maar ook van uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Maak je badkamer compleet met deze stijlvolle kraan en geniet van de vele voordelen die Brauer te bieden heeft.