HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw douchethermostaat met 2 stopkranen horizontaal/verticaal Chroom CW7067EXTCR

Adviesprijs €372,00
€310,00 incl. BTW
Uw voordeel: €62,00
Artikelcode: CW7067EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw douchethermostaat met 2 stopkranen horizontaal/verticaal Chroom CW7067EXTCR

Industriële stijl voor jouw badkamer

Met het HotBath Cobber @Work afbouwdeel geef je jouw badkamer een stoere en robuuste uitstraling. De drie industriële draaigrepen kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Met deze blikvanger in de badkamer is bediening zelfs met natte handen erg eenvoudig. Kies uit vier verschillende kleurafwerkingen: chroom, geborsteld nikkel, geborsteld messing PVD en mat zwart. Zo kun je de badkamer helemaal naar eigen wens inrichten.

PVD-coating voor duurzaamheid en stijl

Dit product is voorzien van een duurzame PVD-coating. PVD staat voor Physical Vapor Deposition en biedt een krasbestendige afwerking met 10 jaar garantie. De coating zorgt ervoor dat het oppervlak beter bestand is tegen schoonmaakmiddelen en niet zal roesten. Zelfs na intensief gebruik behoudt de finish zijn originele kleur en zal niet verkleuren. Kies uit gepolijst messing voor een glanzende gouden uitstraling, geborsteld messing voor een matte look of geborsteld koper voor een unieke kleurtoon met een doorleefd uiterlijk.

Gemakkelijk te installeren

Dankzij de innovatieve technologie is het plaatsen van dit product eenvoudig, wat het de titel "Plumber Friendly" oplevert. Het Flühs inside systeem zorgt voor een langdurige soepele bediening. Het messing cartridge met keramische schijven garandeert een perfecte soepelheid bij het openen, sluiten en regelen van de waterstroom.

Breng met HotBath Cobber @work het industriële gevoel naar jouw badkamer. Bestel nu en geniet van de stoere uitstraling en duurzame kwaliteit die HotBath levert.

  • Stoere en robuuste uitstraling
  • Horizontaal of verticaal te monteren
  • Duurzame PVD-coating voor krasbestendigheid
  • Langdurig soepele bediening dankzij Flühs inside systeem

HotBath: een Nederlands merk van hoogwaardig sanitair. Met de focus op kwaliteit en innovatie worden producten ontwikkeld die duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Alle producten hebben een garantieperiode van 5 jaar, met uitzondering van elektronische onderdelen. HotBath werkt alleen samen met de beste specialisten in de fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen. Ontdek de industriële stijl van HotBath Cobber @work en geef jouw badkamer een unieke uitstraling.

Chroom (CR): Elegante en verfijnde uitstraling

Een kraan met een chroom afwerking voegt elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. De sublieme glans van chroom zorgt voor een opvallend en levendig accent in de keuken, badkamer en het toilet. Het tijdloze karakter van chroom past bij vrijwel elke interieurstijl en is gemakkelijk te combineren met andere materialen. Bovendien behoudt chroom zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na langdurig gebruik.