HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Geborsteld Messing PVD CW005TEXT25BBP

Adviesprijs €660,00
€550,00 incl. BTW
Uw voordeel: €110,00
Artikelcode: CW005TEXT25BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw wastafelmengkraan met uitloop 25 cm Geborsteld Messing PVD CW005TEXT25BBP

Ontdek de praktische en stijlvolle HotBath Cobber @Work afbouwdeel

Maak kennis met het HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor de inbouw wastafelmengkraan. Dit praktische 3-gats afbouwdeel is voorzien van een inbouwbrug en een indrukwekkende 25 centimeter uitloop. Met dit afbouwdeel creëer je een ware blikvanger in je badkamer. De robuuste grepen zorgen ervoor dat je de kraan zelfs met natte handen moeiteloos kunt bedienen. Naast de 25 centimeter uitvoering is er ook een variant verkrijgbaar met een 18 centimeter uitloop. Kies de afmeting die het beste bij jouw wastafel past.

Duik in een wereld van kleur

Het Cobber @Work afbouwdeel is verkrijgbaar in vier opvallende kleurafwerkingen: Chroom, Geborsteld nikkel, Geborsteld Messing PVD en mat zwart. Deze brede keuze stelt je in staat om je badkamer geheel naar eigen wens in te richten. Ga voor een moderne uitstraling met het glanzende chroom of kies voor de industriële stijl van het geborsteld nikkel. Als je op zoek bent naar een tijdloze, matte look is geborsteld messing PVD de perfecte keuze. En met mat zwart creëer je een strak en minimalistisch effect. Laat je creativiteit de vrije loop en stel de ideale badkamer samen.

Ervaar kwaliteit en functionaliteit

Kies voor het Cobber @Work afbouwdeel en profiteer van de hoogwaardige kwaliteit die HotBath te bieden heeft. Dankzij 'Flühs Inside' technologie is deze kraan voorzien van een messing cartridge met keramische schijven. Dit zorgt voor soepele bediening en langdurige prestaties. De HotBath-producten zijn ook nog eens eenvoudig te installeren, waardoor zelfs loodgieters er blij van worden. Het predicaat "Plumber Friendly" is dan ook meer dan verdiend. En met het stoere tandwiel als handvat geeft de Cobber @Work serie jouw badkamer een robuuste uitstraling. Het draaien aan het tandwiel brengt het water in beweging en zorgt voor een bijzondere en unieke beleving.

HotBath is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich specialiseert in hoogwaardig sanitair. De productie van de HotBath-producten vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn. Dit garandeert een topkwaliteit waar je op kunt vertrouwen. De producten zijn duurzaam, energiebesparend en voordelig in het dagelijks gebruik. Je ontvangt maar liefst 5 jaar garantie op de producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt. Alle HotBath-producten zijn alleen verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Kies voor de duurzaamheid en kwaliteit van het HotBath Cobber @Work afbouwdeel en geef je badkamer een prachtige uitstraling die jarenlang meegaat. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.