HotBath

HotBath Cobber @work losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud Chroom CW010CEXTCR

Adviesprijs €162,00
€135,00 incl. BTW
Uw voordeel: €27,00
Artikelcode: CW010CEXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work losse ronde greep voor inbouw stopkraan koud Chroom CW010CEXTCR

Inhoud:

  • Blikvanger in de badkamer
  • Flühs inside voor soepele bediening
  • Cobber @work: Industrieel op zijn best

Blikvanger in de badkamer

Wil je alleen de greep van je inbouwstopkraan vervangen? Dan is deze HotBath Cobber @Work losse ronde greep in de kleur Chroom de ideale oplossing. Naast zijn functionele eigenschappen is deze greep ook een ware blikvanger in je badkamer. Met natte handen is de robuuste greep eenvoudig te bedienen. Bovendien is de Cobber @work serie verkrijgbaar in vier verschillende kleurafwerkingen, waaronder Chroom. Zo kun je jouw badkamer geheel naar eigen wens inrichten. Let op, het bijbehorende inbouwdeel moet apart worden besteld om de inbouwkraan compleet te maken.

Flühs inside voor soepele bediening

Ervaar langdurig soepele bediening met het 'Flühs inside' systeem powered by Flühs. Dit unieke, gepatenteerde systeem zorgt voor een perfecte soepelheid bij het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. De volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide garandeert kwaliteit en duurzaamheid. De Cobber @work serie maakt gebruik van dit hoogwaardige systeem, wat zorgt voor een betrouwbare en comfortabele ervaring. Met de Cobber @work serie haal je industriële kwaliteit in huis.

Cobber @work: Industrieel op zijn best

Breng de robuuste en stoere uitstraling van Cobber @work in huis. Het handvat in de vorm van een tandwiel zorgt voor een unieke beleving bij elke aanraking met de kraan. Dit krachtige icoon staat symbool voor beweging, snelheid en verandering. Met een simpele draai aan het tandwiel breng je het water in beweging en creëer je een bijzondere ervaring. Of je nu kiest voor een industriële of minimalistische omgeving, de Cobber @work serie komt volledig tot zijn recht. Naast zijn indrukwekkende prestaties ziet de kraan er ook nog eens prachtig uit.

Over HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Met als doel om te voldoen aan de exacte vraag van de markt, ontwikkelt HotBath kwalitatief hoogwaardige producten. Het volledige productieproces vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen. HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld om de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger in het dagelijks gebruik te maken. Met een garantieperiode van 5 jaar op de meeste producten en 2 jaar op elektronische onderdelen, kun je vertrouwen op de kwaliteit van HotBath. Bestel jouw HotBath-product via een sanitairspeciaalzaak in Nederland of België en geniet van de hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle designs.

Kleur: Chroom (CR)

De elegante en verfijnde uitstraling van de Chroom kleur maakt dit product een bijzondere toevoeging aan je interieur. De sublieme glans van de finish zorgt voor een opvallend en levendig accent in de keuken, badkamer of toilet. Chroom laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen en zorgt voor spannende contrasten. Of je nu een moderne, klassieke of tijdloze interieurstijl hebt, Chroom past altijd perfect. Daarnaast staat de Chroom finish bekend om zijn duurzaamheid, wat ervoor zorgt dat het product er ook na verloop van tijd nog steeds bijzonder uitziet.